Kirjoita teksti tähän

Mökkivuokraus Himoksella - miksi valita Villa Nummenranta?

Istut Himoksella terassilla saunanraikkaana, mahtavan lomapäivän viettäneenä ja virkistävästä juomasta nauttien. Puiden lomasta pilkistää mitä ihanin järvimaisema. Voisiko parempaa olla?

Villa Nummenrannan tarjoama mökkivuokraus on oiva esimerkki suomalaisesta huippuosaamisesta. Hyväksymme vain parasta niin rakentamisen laadussa kuin käytetyissä materiaaleissakin.

Säästämme ympäristössä, mutta emme laadussa

Himoksen valloittava luonto on kiistatta yksi Villa Nummenrannan miellyttävimmistä eduista. Olemme ympäristölle paljon velkaa, ja siksi olemme käyttäneet mökkien rakentamisessa ja sisustamisessa ekologisia ja kierrätettäviä materiaaleja. Haluamme tehdä mökkivuokrauksesta paitsi viihdyttävää, mahdollisimman luontoystävällistä.

Meille puhtaus ja siisteys ovat miellyttävän mökkivuokrauksen kulmakiviä. Siksi ammattilainen hoitaa aina kunnon loppusiivouksen. Näin varmistumme siitä, että jokainen vierailija saapuu tahrattomaan mökkiin eikä lähtiessä tarvitse huolehtia kuin perussiivouksesta.

Villa Nummenrannan kautta mökkivuokraus hoituu Himoksella kätevästi ja luotettavasti. Ota siis yhteyttä meihin, kun haluat kokea Himoksen komeimmillaan!

Arvo yrityksellesi on arvo kaikille, vuokraa mökki!

Mukavaa ja viihtyisää yhdessäoloa!

Tyky-, virkistys-, palkitsemis-, asiakas- ja yhteistyökumppanikäyttö antaa korkeimman arvostuksen yrityksellesi ja on siten erinomainen ja kustannustehokas sijoitus yrityksen kilpailukykyyn ja tulevaisuuteen.

Ota yhteyttä »